.

snacka om vilken seg dag. usch hatar såna dagar. vaknade kl halv två idag och då fick man ångest över det. låg ute och solade en timme men sen blev det tråkig så jag gick in och stog en skön dusch. sen städade jag mitt rum. sen har man inte gjort mer. fy mig lisa. ska först inte sova så länge och sen ska jag börja hitta på mer saker. aja ska bättra mig. blir hemma kväll idag. skulle vilja ut och flippa galet men det får bli någon annan dag, kanske imorgon någon? haha. aja nu blir det serie. peace and love.


Outfit

Tröja - H&M / Jacka - Lindex / Shors - BikBok / Skärp - Mammas gamla / Väska - H&M / Solgalsögon - BikBok / Skor - Convers


Bilder från igår.


Stockholm i mitt hjääärta



Igår blev det fest på solsidan hos andreas. det var kul och roligt att träffa alla där. fick skjuts av niklas hem inatt också. han är verkligen snäll. uppsattar det som fan. somnade kl halv 5. är lite små seg idag men det klara man. nu ska jag gå till bussen och åka in till stan och fika med brudarna. peace and love.


Lose Control


Maggio

Veronica Maggio. fan vad stor hon har blivit i år. det är helt sjukt. minns när henns första låt "dumpa mig" kom ut 2006. älskar den lika mycket nu som då. jag älskar hennes musik. den senaste skivan är ju helt underbar.

fan jag älskar Maggio.

 




Min nya lilla dröm

Klänning från nelly


Före & nu

Före

just nu

ganska stor skillnad eller hur? är inte klar än men är på god väg! blir två möbler till, en gardin, massa tavlor och en golv lappa. kommer blir bra det här. vad tycker ni? peace and love.


I <3 REA

Idag blev det stan med mamma och lasse. fyndade som fan idag. allt det jag köpte idag (utom halsbandet) var på rean. allt skulle ha kostat 1352kr men fick allt för bara 477kr. tycket jag var ganska värt. peace and love


The Edge Of Glory

The edge of glory med lady gaga blir ju bara bättre och bättre. hon kan musik kvinna. aja idag träffade jag bästa saga. gick runt lite i stan och åt på sandys. på onsdag dra hon på festival och jag är lite avis. längtar sjukt mycket till p&l nästa år. gud vad jag behöver spara penga till nästa år. haha men efter stan med saga så har jag bara tagit det lugnt. somnade kl 5 igår så har varit ganska seg idag. ska sova snart, men vill ligga och lyssna på musik ett tag innan. pecae and love.


tjaa

godkväll, idag träffade jag lexi jag inte träffat på länge! vi gick runt lite i stan och snackade. mysigt. sen drog jag dit jag bor nu, är kattvakt. köpte lite smått och gott hem hit. tog en skönt bad också. älskar att vara här. ska snart lägga mig i sängen och kolla på film. pecae and love. p.s börjar fan bli bra på att blogga nu, eller hur? haha.

 


Sängen kallar! Godnatt!


All day, all night...

fyfan vad trött jag är. men vill ändå inte sova. haha vilket problem man har. aja. igår var det fest, som sög pung. haha men men fick träffa några som var roliga så det gjorde inte så mycket. idag har man inte gjort ett skit, eller ätit massa mat, känns det som. haha.  föresten är mitt rum halv klart typ. känns najs, ska bara fixa möbler, gadrin och tavlorna så är det så stort som klart! kommer bli aså najs. nej, nu ska jag kolla på film.
peace and love.


Vi tänker på er idag Norge


Ziperall

min mamma är ju bara bäst, idag fick jag och min syrra en ziperall! jag säger bara en sak, dom är underbara! haha även om vi ser ut som teletubbies! tack bästa mamma!

Idag har även varit på ikea med mamma och lasse för att köpa lite nya saker till mitt rum, för jag ska göra om här. ska bli skönt att fixa till här inne för det är ganska tråkigt nu. imorgon blir det att köpa vit färg och kanske börja måla. får man något att göra för det ska tydligen bli skit väder imorgon.  nej, nu blir det film och sen sova. pecae and love.


Idag börjar mitt nya liv, typ

jag vet inte hur många gånger jag har börjat om mitt bloggande. men nu tänkte jag ta tag i det här. blogga oftare, mer om mitt liv, mina tankar, mina hobbys och så vidare. kan väl börja med ett berätta vem jag är, om jag nu skulle få nya läsare.

Mitt namn är Lisa Johansson och har nydligen blivit 17 år gammal. en ålder som inte ens borde finnas tycker jag, finns ju ingenting som händer så. aboslut ingenting. bara att få vänta ett år till innan man blir 18 och fri. jag ser fram mycket att bli 18. så mycket jag kommer att göra som man inte fick innan, tex att gå ut på krogen, skaffa en tatuering, fixa körkort och så vidare.
Jag bor i tyresö som ligger söder om söder. det är jävligt fint här men jag kommer inte bo kvar här sen när jag blir äldre. never ever. jag ska ha en längenhet på östermalm, vasastan eller södermalm.

Jag börjar andra året på Media gymnasiet som ligger i Nacka strand. är en ganska bra skola, eller dom kan bäst om just ämnet media, dom andra ämnerna suger dom helt på. inom media läser jag grafisk, foto och webb. om jag kommer jobba med media i framtiden är oklart. inte det lättaste linje att få jobb efteråt, om jag lyckat få en jävligt bra praktik så kanske. jag skulle vilja jobba med reklam eller bli fotograf.

någon intressa jag har, som nog dom flesta har också det är mode. jag älskar det. brukar kolla in kända bloggar och ta inpiration ifrån. tar lite av varje och skapar något eget av det. blanda stilar brukar jag också göra. önskar man hade mer pengar så man kunde köpa allt man vill ha från näter.

nu ska jag säga 10 saker som ni inte vet om mig.

1. Jag lider av hjärnspöken.
2. Jag älskar chips med dip. mums!
3. Jag har dyslexi.
4. Jag har drömmar om att bli model, men vet i fan om det är min grej.
5. Jag har alltid gillat att bada, tror att jag var en sjöjungfru i mitt föra liv.
6. Jag har aldrig rökt och det är jag stolt över!
7. Musik betycker mycket för mig, lyssnar säkert över 14 timmar varje dag.
8. Jag tror alltid på kärleken, för en dag kommer den. även om man inte tror det.
9. Jag har inte prata med min pappa på över 4 år.
10. Jag är ganska social av mig och gillar att träffa nya människor.

så nu vet ni lite om mig. hoppas jag skärper mig med bloggande och blir bättre på det! så länge, peace and love.


RSS 2.0